През януари месец видяхме първия трейлър на вампирския ужас Абигейл (Abigail) на дуото Radio Silence, които, заедно със своята звезда Мелиса Барера, макар вече да не са част от следващия Писък филм, продължават да работят усилено над следващите си проекти. Рекламата се фокусира върху групичка престъпници, които трябва в продължение на двадесет и четири часа да „правят компания” на малка отвлечена за откуп балерина със зловеща тайна.

Премерата е след по-малко от две седмици и от Universal решиха да зарадват тръпнещите в очакване зрители с още един, сравнително по-кратък, трейлър. Този път фокусът е върху главния антагонист на филма – титулярният вампир Абигейл – и неизбежната игра на котка и мишка, която предстои между нея и храната ѝ.

Новата реклама на Абигейл е само седемдесет секунди, но обещава за хаос и кръв в огромни количества. Вижте я и вие:

Загатват се доста от жертвите, но това едва ли ще е кой знае каква изненада за всеки, поне малко запознат с жанра и сходни филми като Абигейл. Личи си, че Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет не се опитват да откриват топлата вода или да преоткриват изтъркан до кости жанр като вампирския ужас, а вместо това залагат на напрегнато и динамично преследване между злодей и жертви.

Ето какво ни очаква в Абигейл:

Група престъпници отвличат дванадесет годишната дъщеря на могъщ престъпен бос. За да получат своята награда от 50 милиона долара, те трябва да я наглеждат за една нощ в огромно изолирано от останалия свят имение. Изглеждащото като лесна задача скоро се превръща в борба за оцеляване след като групичката разбира, че са заключени с опасен и много смъртоносен вампир.

Представяме на вашето внимание и един поглед зад кулисите на филма, обещаващ за огромни количества кръв, което, нека бъдем откровени, е най-важното за един вампирски филм:

Абигейл (Abigail) е режисиран от Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато смъртта ни раздели, Писък) по сценарий на Стивън Шийлдс и Гай Бушик. В ролите ще видим Мелиса Барера, Дан Стивънс, Катрин Нютън, Уилям Катлет, Кевин Дюранд, Ангъс Клауд, Алиша Уеър, Джакарло Еспозито и др.

Премерата е насрочена за 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *