Чарли Хънам

За „амбициозната фантастична сага”, която отдавна е легнала на сърцето на Гай Ричи и ще разкаже легендата за Крал Артур в шест филма, писахме преди около половин година. И сега – имаме новини! Преди няколко месеца стана ясно, че като първа премиерна дата се очертава 22 юли 2016, а от няколко дни е известно и кой ще влезе в ролята на легендарния владетел – Чарли Хънам.

Хубаво е, че момчето се опази от разни „сиви” идеи и си остава само да го спрягат като мускулния младок в „Огненият пръстен” и безскрупулния Джакс Телър в тв-драмата „Sons of Anarchy”. И двете са добри попадения, а като добавим към тях и опита му пред камерата в разни други филми от края на 90-те години до днес, може да кажем, че мистър Ричи се е ориентирал добре.

За сега останалата информация (къде потвърдена, къде не) с която разполагаме е, че Warner Bros. смятат да разпространяват филма и в двуизмерен, и в 3D-вариант. Че компания на Хънман ще правят Елизабет Олсън, която ще поеме главната женска роля и Идрис Елба, който ще бъде на ментора на Артур – мистична фигура ала Мерлин. И, че сценарият е дело на Джоби Харолд, а продуценти са Акива Голдсман и Тори Тънъл.

Бъдете сигурни, че с Елба и Хънам плюс Ричи, новините около този проект ще се преместят в приоритетната зона за наблюдение – още повече ако идеята е да се пусне първи филм през 2016, съвсем скоро ще се наложи да стартират снимки – или поне ние така си ги представяме нещата. Има доста работа за вършене по легенда като тази за Крал Артур

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Отдавна чакам филм на Ричи. И въпреки че този със сигурност ще е страхотен, малко съм разочарован, защото искам нещо от типа на Гепи и Дулата, а докато завърши този проект, ще мине доста време.

  2. Thumbs up!

    Отдавна чакам филм за Крал Артур, който да не е в розов кант, да не се опитва да го изкара исторически коректно, а да го напъпеши с магия, яки вещици, мазни рицари и underdog протагонист, на който му е през петрохана за схемите на тия в замъка.

  3. Абе, да ви кажа – аз си изгледах от край до край сезоните на „Sons of Anarchy” – добре се справя Хънам-чето, ама при Ричи… все още ме съмнява, както са стартирали с таз манекенска показност…