Салма Хайек, Джон К. Райли

Адски много се забавихме с тази новина и вината е изцяло моя, защото съм изключително голям почитател на Матео Гароне – филмът му за Камора „Gomorrah” е в личната ми класация за най-добри филми на десетилетието ’00-’09, и исках сам да си напиша, а не да делегирам. Не че има какво специално да кажа, просто по чисто егоистични причини исках аз да съм човекът, който ще представи трейлърите и ще каже „вижте!”.

The Tale Of Tales”, чиято премиера се очаква на фестивала в Кан през май, е свободна интерпретация на приказките от едноименния сборник на Джамбатиста Базиле от XVII в. и бележи завой в кариерата на Гароне, чиито предишни произведения са олицетворение на реализма (въпреки че самият той твърди, че във всички от тях има някакъв приказен аспект). Филмът е с участието на звезди от ранга на Салма Хайек, Джон К. Райли, Венсан Касел, Тоби Джоунс и Шърли Хендерсън и предлага всичко, което човек може да иска от една средновековна приказка за пораснали: магия, чудовища, кръв, секс и впечатляваща визия.

Вижте трейлърите, но имайте предвид, че са нецензурирани и като такива, не са особено подходящи за гледане в работна обстановка.

Какво да кажа? Този филм е правен специално за мен и ще направя жертвоприношение на които богове или демони трябва, само и само да мога да го видя на голям екран. Нямам никакво съмнение, че Матео Гароне е направил нещо качествено, което далеч ще надхвърли холивудските залитания в посока на приказните интерпретации  през последните години.

Като допълнение, вижте един тийзър постер и няколко снимки.

Салма Хайек

плакт

Режисьор на „The Tale Of Tales” („Il racconto dei racconti”) е Матео Гароне, а в ролите са Салма Хайек, Джон К. Райли, Венсан Касел, Тоби Джоунс, Шърли Хендерсън, Хейли Кармайкъл, Биби Кейв, Стейси Мартин и други.

Италианската премиера на филма е 14 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. ………

    Как магнитно притегля … and how the soul is moved and strangely … celebrating .:)))

    Ако не бяха завалииите от Кан – какво щяхме да правим ???

    If it were not for those motherfuckers in Cannes – what would we have done ??

    Wären diese Menschen nicht gewessen, was hätten wir gemacht ?

  2. Стейси Мартин трябва да се снима повече… по възможност без дрехи.