Ева Грийн

Когато видяхме първите два тийзър трейлъра, споменахме какво точно е отношението ни към „Penny Dreadful” и предстоящия нов сезон, затова сега няма да се повтаряме, а директно ще пристъпим към представянето на най-новите рекламни ъпдейти, които никак не са малко. Те включват един пълен трейлър, три изключително любопитни погледа зад кулисите, които ни дават надежда, че сериалът ще успее да ни се реваншира в някои отношения, една кръгла маса с фенове на шоуто, водена от Рийв Карни, и един куп character постери.

Рекламите дават доста добра представа какво ни очаква като история и развитие на героите, но все пак, ето накратко какво знаем до този момент:

В новия сезон на „Penny Dreadful” взаимоотношенията между Ванеса и Итън се задълбочават, след като групата им, включваща сър Малкълм, д-р Франкенщайн и Сембене, се обединява срещу злите сили, които заплашват да ги унищожат. Междувременно Дориан Грей, чудовището на Франкенщайн и Брона водят своя собствена битка.

Сред познатите ни герои, които се завръщат, са прелъстителната спиритуалистка Евелин Пуул, която ще бъде уникална заплаха за нашите протагонисти, и египтологът Фердинанд Лайл. Сред новите попълнения в историята са мистериозна фигура (изиграна от Пати Лупон) с голямо значение от миналото на Ванеса; следовател от Скотланд Ярд (Дъглас Ходж); притежаващата забележителна сила дъщеря на Пуул Хеката (Сара Грийн) и мъж с необикновено минало (Джони Бушо).

Трейлър

Зад кулисите

Dreadfuls Roundtable

Ето и плакатите.

плакат

плакат

Режисьор на първия епизод от втори сезон на „Penny Dreadful” е Джеймс Хоус. В ролите се завръщат Ева Грийн, Джош Хартнет, Тимъти Далтън, Рори Киниър, Били Пайпър, Рийв Карни, Хари Тредауей, Хелън МакКрори и Саймън Ръсел Бийл, а към тях се присъединяват Пати Лупон, Дъглас Ходж, Сара Грийн, Джони Бушо и други.

Премиерата е 3 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments