Бяхме съобщили тук, че идеята за продължение на римейка „Петък 13-и“ е мъртва. Освен това новината изтъкваше особено спорен факт: че сме „тим Фреди“, а не „тим Джейсън“, което е само наполовина вярно (авторът на онази новина е „тим Фреди“, а авторът на тази – „тим Джейсън“). Уточнявайки всичко това, е време да видим какво се случва с г-н Ворхийс и кървавото му житие на екрана…

След многократни забавяния, спекулации и проблеми, в крайна сметка Paramount Pictures обявиха, че дългоочакваният reboot на „Петък 13-и“ ще се появи по кината в САЩ на 13-ти май 2016 г. Все още сценарият не е готов, което наложи поредното (надяваме се: последно) местене на премиерата. По сюжета се трудеха няколко души, но в момента нито един от тях вече не е част от проекта. За режисьор се спряга Дейвид Брукнър, когото умерено тачим заради приличния „The Signal“.

Култов бисер от миналото: докато проверявахме що сме писали досега за поредицата „Петък 13-ти“, попаднахме на тази хейтърска простотия, която съвем бяхме забравили. Посмяхме се от сърце!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *