Винаги се вълнуваме много, когато някои от любимите ни актьори решават да работят с интересни, сравнително малко познати артисти, които обаче обикновено правят далеч по-интересно кино от стандартното. Сега ще ви разкажем за новия филм на Когонада – режисьор, когото така или иначе следим внимателно, даже нямаше нужда да наема най-големите звезди на планетата, но той все пак го е направил.

Новият филм на Когонада се нарича A Big Bold Beautiful Journey и за момента не знаем много за сюжета му, освен че ще се развива около двама непознати, които създават връзка покрай необичайно пътуване. Позовавайки се на предишната работа на режисьора, всъщност е напълно възможно и да няма много повече сюжет от това. Като цяло той обича да прави филми, които нежно и детайлно разглеждат сложните емоции на героите си, те обикновено не се интересуват толкова от случките, колкото от емоционалните дълбини на хората и света, който ги заобикаля.

Затова се радваме, че Когонада отново ще работи с Колин Фарел, след като двамата вече завладяха сърцата ни с After Yang. Фарел ни е голям любимец и с огромно удоволствие следим как безпроблемно участва едновременно в блокбастъри и напълно независими продукции, но винаги с грижа и интерес към героите – отдавна той не се бута да е красивият главен мъж, а може да се разчита, че ще бъде едно от най-интересните присъствия на екрана.

Към вече отработената колаборация между Фарел и Когонада освен това се присъединява може би най-известната актриса на планетата в момента – Марго Роби. Уважаваме Роби много, защото тя можеше лесно да бъде просто поредната хубавица в Холивуд, но вместо това изгради бързо впечатляваща кариера на продуцент, която миналата година кулминира в грандиозния успех на Барби. Извън него обаче, Роби ни показва едновременно впечатляващи роли и силен продуцентски интерес към това да прави интересно кино, в което не винаги дори участва. За момента повече сме я гледали в по-високобюджетни продукции (някои по-успешни от други), така че определено ще ни е интересно да я видим в много нискобюджетен проект, какъвто сме практически убедени, че ще бъде A Big Bold Beautiful Journey.

Ще следим внимателно развитието на проекта, а междувременно препоръчваме на всеки, който не е гледал двата филма на Когоната Columbus и After Yang, да го направи задължително. Убедени сме, че запознанството с работата на този режисьор донася само положителни емоции.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *