Джейсън Ворхийс е мъртъв

Ще кажете, че хорър иконата е била мъртва и друг път и какво от това – след време той пак си се завръща. И ще бъдете абсолютно прави. Все пак едно от правилата на жанра е, че „Не можеш да убиеш убиец!”.

Засега обаче, положението е следното. Брад Фулър от „Platinum Dunes” казва в „Twitter”, че проектът, който до момента беше в разработка, при това за 3D, е “dead – not happening”. От „Bloody Disgusting” са се свързали с Фулър за коментар и продуцентът е потвърдил новината с думите „Точно сега няма никакво движение около „Friday 13th: Part 2”.

Да си признаем честно, новината не е съкрушителна. По принцип не сме най-големите почитатели на Джейсън, по-скоро сме тим Фреди, а и сме абсолютно сигурни, че той ще се завърне в най-скоро време. Но от друга страна, обичаме от време на време да се разтоварваме с маскирания гигант, който е майсторче на разфасоването на едрогърди тийнейджърки с мачете и е добре да знаем, че и за в бъдеще можем да разчитаме на него.

Да живее Джейсън indeed!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ужасно депресираща новина; Джейсън (ще) рулира, дори ако се снима в реклами за хумана.

  2. „dead – not happening“, но това е само към дадения момент. Нека не изключваме възможността догодина да се променят обстоятелствата 🙂