Първият трейлър на „Good Kill” не ни допадна особено и общо взето попари надеждите ни, че с този филм Андрю Никъл ще си върне формата от „Гатака” и „Цар на войната”. Разбира се, случвало се е с напредването на рекламната кампания на даден филм драматично да променим мнението си, но (поне засега) случаят не е такъв – най-новият международен трейлър, макар и да е една идея по-добър, също не успява да ни ентусиазира.

Може пък след кофти рекламната кампания самият филм да ни изненада, нали? Лошото е, че и отзивите, при все „похвалите”, които виждаме в трейлъра, не са никак добри. Най-доброто, което чуваме, е, че не е толкова лош, колкото „Дилъри на време” или „Скитница”, като последният е умопомрачителна трагедия и не е много трудно да си по-добър от него. Както казахме и миналия път, нашите очаквания са за нещо от калибъра на „Симон”.

Действието на „Good Kill” се развива в Лас Вегас и разказва за бивш пилот (Хоук), който с помощта на дистанционно управлявани дрони се сражава с талибаните по 12 часа в денонощието, след което се прибира вкъщи и се кара със съпругата и децата си през останалите 12. Но пилотът започва да поставя под съмнение своята мисия. Дали не създава повече терористи, отколкото премахва? Дали не води война без край? „Good Kill” е историята на един войник – история с епични последици.

Сценарист и режисьор на „Good Kill” е Андрю Никъл, а в ролите са Итън Хоук, Дженуари Джоунс, Зоуи Кравиц, Брус Грийнуд, Джейк Ейбъл и други.

Британската премиера на филма е 10 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments