Порочната практика на кратките тийзъри на трейлъри достига нови висини – или е по-добре да кажем, придобива нови размери – с рекламата на предстоящия трейлър (дебютът му е обявен за 6 януари) на най-новото Marvel приключение „Ant-Man”, което очакваме със свито сърце след напускането на Едгар Райт и замяната му с Пейтън Рийд.

Колкото и нелеп да е този тийзър – сами ще видите защо, не можем да отречем, че има нещо хитро в него. Струва ни се обаче, че можеше да го направят една идея по-голям – знаем, че така ще се загуби мравешката перспектива, но все пак.

WTF indeed! Ама по-сме склонни да приемем това, отколкото тийзърчето за новия трейлър на „Avengers: Age Of Ultron” (очаква се на 12 януари), който е от класическия (от скучен, по-скучен) тип. Той по никакъв начин не заслужава отделна новина, затова ще ви го „хвърлим” тук за илюстрация на това, че в рекламката на „Ant-Man” има някаква идея и чар.

Преди да го видите обаче, хвърлете едно око на изкуствено уголемения тийзър на „Ant-Man”, в който, при все лошото качество, поне могат да се забележат отделни елементи.

http://www.youtube.com/watch?v=0FIBFz-Bjbc

Update: Marvel развалиха доброто впечатление и пуснаха качествена „human size” версия на мини тийзъра. Вижте го или направо изчакайте до вторник за пълния трейлър.

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Патрик Уилсън, Еванджелин Лили, Кори Стол, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *