Sony разпространиха първата серия плакати от режисираната от Крис Кълъмбъс пълнометражна игрална версия на изключително популярното късометражно филмче на Патрик Жан „Pixels”, което разказва за извънземни, които попадат на стари видео игри, интерпретират ги като декларация за война и нападат Земята, използвайки игралните модули за всевъзможните си атаки.

Постерите показват как едни от най-иконичните герои от старите игри (сред които Pac Man, Space Invaders, Donkey Kong и The Centipede) нападат няколко от най-големите и известни градове в света.

плакат

плакат

плакат

плакат

Първата снимка от „Pixels” беше доста скучна и невдъхновяваща, но тези плакати ни радват – изглеждат доста приятно, а и ни действат носталгично. На този етап очакваме филма с голям интерес, въпреки участието на Кевин Джеймс и Адам Сандлър и въпреки факта, че Крис Кълъмбъс не е правил нищо наистина свястно от десетина години. Ще си позволим да се ентусиазираме истински обаче, едва след като видим първия трейлър.

Режисьор на „Pixels” е Крис Кълъмбъс, а в ролите са Адам Сандлър, Мишел Монахан, Кевин Джеймс, Джош Гад, Питър Динклидж и Брайън Кокс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *