Avengers: Age of Ultron

След обявяването на впечатляващата Трета фаза от филмовата вселена на Marvel, маркетинговата машина на студиото позабави ход, но сега отново превключва на скорост с нов удължен трейлър и кратък поглед зад кулисите на чакания с нетърпение от всички фенове комиксов „мастодонт” „Avengers: Age of Ultron”.

Новият трейлър не се различава кой знае колко от отличната първа реклама, която видяхме преди по-малко от месец, но все пак предлага достатъчно нови кадри, че да си заслужава човек да му хвърли едно око. В добавка към него ви предлагаме да си припомните и предишния удължен трейлър, който дебютира наравно с новината за „Третата фаза” и е възможно да сте го пропуснали сред тоновете нова информация – той предлага един забавен откъс в началото, в който Отмъстителите се забавляват с „недостойността” си да вдигнат чука на Тор.

http://www.youtube.com/watch?v=fk24PuBUUkQ

Де факто става въпрос за един и същи трейлър, така че няма какво да добавим като коментар, което да не сме отбелязали предишния път. Затова направо преминаваме към представянето на споменатия по-горе кратък, но доста интересен поглед зад кулисите, в който Кевин Файги и Джос Уидън ни запознават с любопитни подробности около продукцията.

„Mass destruction: Check. Superheroes: Check. Beautiful locations: Check.” Да се надяваме, че и добрата история ще е „check”.

Режисьор на „Avengers: Age of Ultron” („Отмъстителите 2”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Рафало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл.

Премиерата е 1 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *