Преди около седмица попаднахме на екшън-трилъра „The Lookalike”, който може и да има потенциал нещо добро, а може и да се превърне в голямо дърво. Това е четвърти пълнометражен филм за режисьора Ричард Грей (във филмографията му до момента не присъства нищо забалежително като заглавие…) и от трейлъра – може би заради осветлението, може би заради натрапчивата музикална тема – лъха на опит за влизане в стилистиката на 90-те.

В ролите са Джъстин Лонг, Джилиън Джейкъбс, Джери О’Конъл, Джина Гершон, Скоти Томпсън, Луис Гусман и (достолепния вече) Джон Корбет. Вижте трейлъра и преценете дали бихте дали шанс на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=jaxvTWA8NK4

Един нарко-шеф ненадейно се оказва минус една от мацките си, която пък е и сред любимките му, и трябва скоростно да й намери заместничка. Която на всичкото отгоре трябва и да ѝ прилича! Задачата е възложена на двама от неговите момчета, но – както стана ясно от трейлъра – нещата никак не протичат по план.

Като допълнение вижте и два клипа и известно количество снимки в светлосенките…

плакат

Дали на „The Lookalike” ще му провърви в срещата с публиката – това ще стане ясно след 7 ноември, когато филмът ще е появи на екран и VOD в Щатите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *