Само месец след като обявиха очакването на пилотен епизод за поредицата „Покани ме да вляза” („Let the Right One In”), TNT вече имат актриса за едната главна роля в сериала – това е 20-годишната Кристин Фросет. Тя е модел, но наскоро приключи актьорското си участие в уеб-поредицата „Junior” на Зоуи Касаветис, а през 2017 година ще я видим в биографичния разказ на Дани Стронг „Rebel in the Rye”, в компанията на Никълъс Холт, Кевин Спейси и Сара Полсън.

Фросет е родена в Ню Джърси и израства между културите на двамата си родители – норвежка и американска; от малка иска да се занимава с мода и през 2010 най-сетне й се удава случай в Осло да провери късмета си. Според Heartbreak Management лицето й е толкова нежно и чисто, че независимо от височината й (1,71), те задължително трябва да подпишат договор с нея (тогава тя все още е само на 14 години!). Е, сега си я представете в ролята на вампирката Ели, която случайно се сприятелява в студения Върмонт със съседа си – младежа Хенри. Очакваме да научим кого ще изберат за тази роля…

Джеф Дейвис („Criminal Minds”, „Teen Wolf”) е автор на сценария за пилотния епизод и е в ролята на изпълнителен продуцент. За създаването на поредицата ще се работи изключително по оригиналния материал – дебютния роман на почитателя на фантастичното и хоръра Йон Айвиде Линдквист, със стремеж да не се усещат влияния от едноименния шведски филм на Томас Алфредсон и щатския римейк на Мат Рийвс. Продуценти са Tomorrow Studios в сътрудничество с Turner’s Studio T – вътрешната продуцентска компания, която реализира и притежава правата за оригиналните поредици на TNT и TBS.

Научим ли още детайли по проекта – ще споделим, а всички вече известни подробности може да проследите в новините ни до момента.

froseth-img03-20161002 froseth-img02-20161002

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *