Снимки, снимки, снимки, снимки. Снимки! Смятахме, че покрай насрочената за само след няколко дни (4 октомври) на фестивала в Ню Йорк премиера на свръхочаквания „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън ще видим някой трейлър, но уви, засега единственото, което сме виждали от него, са снимки.

Това е поводът и за най-новия ъпдейт, свързан с филма – две снимки, едната, от които е първият ни поглед към героинята на Рийз Уидърспун. А за тези от вас, които са наистина отчаяни, предлагаме ви трейлъра на 51-то издание на нюйоркския  фестивал, където сред кадрите от десетките участващи филми, за по-малко от секунда се мяркат такива и от „Inherent Vice”.

Хоакин Финикс и Бенисио дел Торо

Рийз Уидърспун и Хоакин Финикс

Inherent Vice” е екранизация по едноименния роман на Томас Пинчън и разказва за частния детектив и любител на марихуаната Лари „Док” Спортело, който в края на 60-те години на ХХ в. се наема да помогне на бившата си приятелка в случай, който касае сегашния ѝ супербогат любовник. Случай, който ще го срещне със сърфисти, измамници, наркомани и рокаджии, лихвар с убийствени наклонности, детектив от лосанджелиската полиция, работещ под прикритие саксофонист и мистериозно създание, известно като „Златния зъб”…

Сценарист и режисьор е Пол Томас Андерсън, а в ролите ще видим Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън, Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Кевин Дж. О’Конър, Мая Рудолф и други.

Премиерата на „Inherent Vice” е 12 декември в ограничен брой киносалони, а широкото разпространение в САЩ е от 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Чакам с нетърпение филма. Пол Томас Андерсън е един от любимите ми режисьори, а Хоакин Финикс любимия ми актьор. В предния филм на Андерсън, The master направи страхотна роля, надявам се отново да го стори. Мисля, че е време да му дадат оскар.

  2. Имам опасения, че филмът ще е прекалено edgy за вкуса на Академията. Иначе нямам съмнения, че ще е върхът, с потенциал да стане класика.