Все още ни е трудно да преглътнем оттеглянето на Едгар Райт от „Ant-Man” след дългогодишната му работа по проекта и замяната му с откровения занаятчия Пейтън Рийд, но положението е такова, каквото е, и не ни остава нищо друго, освен да се примирим и да се надяваме, че Marvel за пореден път ще уцелят „магията” си и филмът няма да се превърне в първото им истинско разочарование.

Но както и да е – сега по същество: снимачният период на „Ant-Man” започна само преди ден, а ето, че вече имаме първия ни официален поглед към филма. На него виждаме Пол Ръд като поправилия се крадец и експерт по електроника Скот Ланг, който става второто превъплъщение на Ant-Man – първото е д-р Хенри Пим, който във филма ще се изпълнява  от Майкъл Дъглас.

Пол Ръд

Трябва да кажем, че първоначално смятахме, че Ръд ще ни „вади от филма”, но постепенно свикнахме с идеята и в момента изборът му ни изглежда доста удачен и адски се радваме, че не беше заменен след напускането на Райт (както и Дъглас). Нямаме търпение да го видим в действие.

Като допълнение към снимката ви предлагаме и един концептуален постер на филма, който беше представен на изминалия Comic-Con, но тогава така и не успяхме да стигнем до него.

плакат

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Патрик Уилсън, Еванджелин Лили, Кори Стол, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри и др.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *