Година след като видяхме първия трейлър на очаквания от нас „иновативен, хай-тек, съспенс трилър” на Начо ВигалондоOpen Windows”, филмът най-накрая се сдоби с премиерна дата и по случая получаваме и нова реклама. Тя ни убеждава, че въпреки че цялото действие протича на екрана на лаптоп и на различни мултимедийни устройства, на филма не му липсват екшън и динамика.

В случай, че не знаете или пък сте забравили, „Open Windows” разказва за Ник (Илайжа Ууд) – вманиачен фен на филмовата звезда Джил Годар (Саша Грей), който получава шанс да бъде по-близо до нея, отколкото някога си е представял, че е възможно. Мистериозна личност му осигурява виртуален достъп до множество скрити камери, давайки му възможност да наблюдава най-личните и интимни моменти на звездата, но когато Ник отваря „грешния прозорец”, той открива, че всичко си има цена и последици.

Филмът получава смесени ревюта, но ние продължаваме да сме оптимисти и да го очакваме с интерес – най-малкото ни е любопитен като чист повествователен експеримент.

В добавка, вижте и няколко плакати.

плакат

Режисьор на „Open Windows” е Начо Вигалондо („Timecrimes”, „Extraterrestre”), а в ролите са Саша Грей, Илайжа Ууд, Нийл Маскъл и др.

Премиерата е 29 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не ми се мисли какво смята да прави с Оскар-а като се прибере вечерта вкъщи 😀

  2. Ще го оцвети фрозаво и ще го подари на Отборо на народо – там и без тфа е пълно с актьори за драматичен театър. Няхняхнях!