Рекламната кампания на „Годзила” на Гарет Едуардс е една от най-добрите, които сме виждали за голяма холивудска продукция – един от най-големите ѝ плюсове е, че в опит да „продаде” филма и да избие високия си бюджет, не разкрива важна сюжетна информация и абсолютно всички ключови екшън сцени, а запазва голяма част от мистерията, което (смеем да твърдим) е доста по-ефективно.

През последните няколко дни, с наближаването на премиерата, която е след по-малко от две седмици, се изсипаха малко по-разкриващи реклами, но както казахме и миналия път, те са „разкриващи” по отношение на неща, за които се знаеше и които бяха загатнати още от самото начало на кампанията – например наличието на други чудовища, с които ще се бие Годзила. И за разлика от други филми, където досега щяхме да сме изгледали всичко най-важно от сблъсъците, тук получаваме единствено потвърждение „да, има такова нещо”, но без да ни показват нищо конкретно.

Сега ви предлагаме да видите 5 клипа от филма, предлагащи доста нови кадри и информация, включително и за сблъсъка на Гоздзила с Муто. В добавка можете да видите и две любопитни “B-roll” видеа зад кулисите, едно интервю с Брайън Кранстън и едно с режисьора Гарет Едуардс, в което той споменава кои са трите му най-големи режисьорски вдъхновения.

Клипове

Зад кулисите

Интервюта

Като допълнение, вижте и един нов плакат, няколко международни банера и порция снимки.

През лятото на 2014 най-популярното чудовище в света се завръща в епичното екшън приключение на Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures „Годзила”. Режисьорът Гарет Едуардс („Monsters”) представя една история за човешкия кураж в лицето на титанична природна сила, когато Годзила се въздига, за да възстанови баланса, докато човечеството стои беззащитно.

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. С такава рекламна кОмпания ако не направят поредица – жалко за вече готовия дизайн на годзила-та. („горилата-кит“ да не се бърка с (Tyranno)Zilla ’98 ; )

    Сценарий не трябва. (^а и няма файда : )
    Искам с/у King Ghidorah !!! Само този триглав Змей Горянин
    може да е по-епичен от Смауг или драконите от „Царството на огъня“ ’02.

    „Да ги оставим да се бият!“:
    https://www.youtube.com/watch?v=o7gFlSGXt_k