Саша Грей

В началото на годината се запознахме (видяхме и плакат) с най-новия проект на испанския режисьор Начо Вигалондо („Timecrimes”, „Extraterrestre”) „Open Windows” и мигновено бяхме заинтригувани.

Филмът представлява „иновативен, хай-тек, съспенс трилър”, в който Ник (Илайжа Ууд), вманиачен фен на филмовата звезда Джил Годар (Саша Грей), получава шанс да бъде по-близко до нея, отколкото някога си е представял, че е възможно. Мистериозна личност му осигурява виртуален достъп до множество скрити камери, давайки му възможност да наблюдава най-личните и интимни моменти на звездата, но когато Ник отваря „грешния прозорец”, той открива, че всичко си има цена и последици.

„Иновативното” е, че действието на целия филм протича на екрана на различни мултимедийни устройства, като така, по думите на самия Вигалондо, „зрителят става протагонист в историята”. Подход, който го е вълнувал от самото начало на проекта.

Сега, благодарение на първия трейлър, имаме възможност да видим какво точно се има предвид.

Не знаем за вас, но на нас ни изглежда любопитно. Едва ли ще е нещо специално, но досега Вигалондо не ни е разочаровал, така че нямаме причина да смятаме, че и този път няма да му се получи. В краен случай, просто ще се насладим на присъствието на Саша Грей.

Още веднъж, режисьор на „Open Windows” е Начо Вигалондо, а в ролите са Саша Грей, Илайжа Ууд, Нийл Маскъл и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *