Точно както се очакваше, на „Comic-Con” панела на „Mad Max: Fury Road” („Лудия Макс 4”) беше показан първият трейлър на филма и ако може да се вярва на отзивите, кадрите са били повече от фантастични – „some next-level, fire-breathing, post-apocalyptic mayhem” – и напълно в тон със споделеното преди време от режисьора Джордж Милър (и потвърдено отново от него на самия панел), че идеята му е била филмът да бъде като една удължена сцена на преследване в стила на „Лудия Макс 2”.

За съжаление, също както и при „Batman v Superman: Dawn of Justice”, който е част от същата двучасовата презентация на Warner, в която влиза и „Mad Max: Fury Road”, на този етап ние нямаме възможност да видим трейлъра и сами да се уверим в качествата му, но пък разполагаме с четири нови „character” постери (също представени на панела), които са просто фантастични.

плакт - Том Харди

плакат

Още веднъж, чудни са! Друго няма какво да кажем. А сега, повтаряйте след нас: Трей-лър! Трей-лър! Трей-лър! Трей-лър!…

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Да, връщам си думите назад, trailer-a е обещаващ. Но, все пак предстои да се види цялостния резултат от завършения филм.