Направо не е за вярване, но след години очакване, ето че най-накрая получаваме първия си истински официален поглед към „Mad Max: Fury Road” („Лудия Макс 4”) на Джордж Милър и ще излъжем, ако кажем, че не сме развълнувани.

EW представиха ексклузивни снимки (част от най-новия брой на списанието, чиято корица и голяма част от съдържанието са посветени на филма), които смеем да твърдим, изглеждат страхотно и направо „крещят” „Лудия Макс” – просто не виждаме начин някой да ги погледне и първата мисъл, която мине през главата му, да не е свързана с класическата трилогия на Милър. Вижте!

Том Харди

Чарлийз Терън

Никълъс Холт

Чарлийз Терън  Никълъс Холт

Том Харди

Ах, този постапокалиптичен пънк стил, наложен от Милър и след това копиран до такава степен, че в днешно време е задължителен за всеки подобен филм – просто е прекрасен. А загатнатият автомобилен екшън е толкова „Mad Max”, че направо ни пълни душата. Самият Милър ни надъхва допълнително с думите, че филмът представлява „преследване, което започва вначалото на филма и продължава 110 минути”.

Какво повече да кажем? Том Харди е „спот он” Макс, а Чарлийз Терън и Никълъс Холт са направо плашещи! Тя пак си е хубава, де. Снимките определено са страхотни и нямаме търпение да видим дали и първият трейлър – до премиерата остава една година, така че му е време – ще успее да преповтори същото усещане, което ни създават те. Засега имаме добро предчувствие.

Като допълнение към снимките бе разпространен и официален синопсис. И тук казваме „алелуя”, защото слуховете по този параграф бяха безкрайни. Не че разкрива каквото и да е, просто задава рамките, а това не е малко.

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Те крещят, ама от съвременна гледна точка, изглеждат малко… много… ще видим как ще е :).

  2. Тоя постапокалиптичен пънк стил крещи единствено – „произведено ’80те“. Едно време не го понасях, днес е направо нелеп.
    Гилиам и той същия. Натрупано, натруфено, кичозно, навсяйъде телевизори. ‘ 80те, как да е, даже ’90те как да е, ама не може 2014 да ми правиш същите визии като преди 30 години.
    Смятам, че филмът ще е тъп.