Антон Иелчин

Последните няколко дни вървящият в момента Comic-Con и предстоящият фестивал в Торонто (или по-точно обявяването на селекцията му) бяха в основата на повечето интересни и любопитни новини и рекламни материали – някои от тях вече ви представихме, други чинно очакват своя момент, но определено има и други източници.

Най-новата добра и вълнуваща за нас новина, а предполагаме и за всички хора, които са от нашата кръвна група, е свързана с проект, който очакваме с голям интерес, и идва от Венеция, където извън състезателната програма ще бъде представен най-новият филм на големия Джо ДантеBurying the Ex”.

По случая получаваме нов поглед (вече сме имали един, когато представихме кампанията му за финансиране във FundAnything), който включва едно задкулисно видео, няколко снимки и един плакат. Вижте ги.

Вижте, наясно сме, че „Burying the Ex” няма шанс да бъде и на половината от класата на 80-тарските филми на Данте, но ако бъде на нивото на „The Hole”, който се оказа изненадващо приятен, ние ще бъдем предоволни. Стискаме палци.

А сега ето и споменатите снимки и плакат.

Burying the Ex

Режисьор на „Burying the Ex” е Джо Данте („Пираня”, „Гремлините”, „The Howling”, „Explorers”, „Innerspace”, „Малки войници”), а в ролите са Антон Йелчин, Ашли Грийн, Александра Дадарио, Оливър Купър, Минди Робинсън, Габриел Крисчън и др.

Премиерната на филма е на фестивала във Венеция, който ще се проведе от 27 август до 6

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *