Едуард Нортън  НЕ е Хълк

Надявахме се, да е просто грозен слух, но вече имаме има и официално потвърждение, благодарение на Hit Fix – „Marvel Entertainment” обявиха, че Едуард Нортън няма да играе Брус Банър/Хълк отново и търсят нов актьор за „The Avengers”.

Кевин Файги обясни: „Решението ни определено не е повлияно от финансови фактори, а от нуждата да намерим актьор, който притежава творчески дух и може да си сътрудничи с останалите таланти в актьорския ни екип. „The Avengers” изисква участници, които работят в екип – Робърт, Крис Х., Крис Е., Сам, Скарлет и всички останали. В предстоящите няколко седмици ще обявим името на актьор, който отговаря на тези изисквания и се вълнува от иконичната роля.”

Вероятно на „Comic-Con” ще разберем кой ще е късметлията. Но какво ще рече всичко това за Едуард Нортън? Че не е достатъчно заинтересован от ролята и това е подразнило Marvel? Или че не се е сработил с останалите звезди? Наистина не може да е заради пари – не и след като са се намерили пари за хонорарите на Робърт, Сам и Скарлет, както ги нарича Кев. Жалко, защото Нортън беше доста добър Брус Банър.

Ерик Бана също беше добър избор, но май това е една от онези прокълнати роли, за които толкова се говори в света на киното. Ако е така, следващата жертва ще е „unknown”, макар че в Холивуд понякога имат странни разбирания за непознат, безизвестен и т.н. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Харесвам и Бана и Нортън, но ми се струва , че който и да се заеме с ролята на Хълк е все тая. Просто тоя комикс, като че ли не е подходящ за голям екран.

  2. Не знам дали е подходящ или не за големия екран, ама има безброй комиксови полюции, които са на светлинни години и от двата филма за хълк. Аз лично им се кефя – особено на първия и ще се радвам да има още.

    Тук обаче, става дума за „The Avengers”, където нещата са моалко по-различни.