Покрай трейлъра на „The Hole”, който между другото ни допада адски много – връща ни директно в детството, когато филми като „The Goonies”, „Извънземното” и „Гремлините” не бяха просто филми и ни изпълваха с възторг и удивление, ей до тук – сме споменавали, че Джо Данте е един от любимите ни режисьори от онова магично и отдавна загубено време. Точно затова сме готови да се отзовем на молбата му за помощ да завърши най-новия си проект „Burying the Ex”.

Преди да видите различните промота, които представят проекта, ето за какво става въпрос:

Burying the Ex” е „outrageous” хорър-комедия, която се фокусира върху Макс (Антон Йелчин) – симпатичен младеж, който изпитва съмнения за съвместното бъдеще с приятелката си Евелин (Ашли Грийн). Тревогите на Макс как да прекрати връзката си са решени, когато Евелин загива при нелеп инцидент. Отново на „ергенската сцена”, няколко седмици по-късно Макс среща Оливия (Александра Дадарио), която може да се окаже неговата сродна душа. Тяхната любовна идилия обаче е нарушена, когато Евелин възкръсва от гроба и убедена, че Макс ѝ принадлежи, е готова на всичко, за да си го върне.

Ето и част от последните снимкови ъпдейти. Ако вместо да се размотаваш с Александра Дадарио на премиерата, един от бонусите за дарение беше същото, но с Ашли Грийн, щяхме сериозно да се замислим дали да не участваме с една-две заплати.

За повече подробности какви суми можете да дарите и съответно какво ще получите срещу тях, посетете страницата на филма във FundAnything.

А сега вижте и официалния първи кадър от филма, както и специален постер, специално направен за дарителите.

Режисьор на „Burying the Ex” е Джо Данте („Пираня”, „Гремлините”, „The Howling”, „Explorers”, „Innerspace”, „Малки войници”), а в ролите са Антон Йелчин, Ашли Грийн, Александра Дадарио, Оливър Купър, Минди Робинсън, Габриел Крисчън и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *