Gone Girl

Доказателствата никога не лъжат! Точно както обещаха четирите идейни тийзър постери, вчера късно вечерта дебютира пълният трейлър на „Gone Girl” на Дейвид Финчър, който – както можеше да се очаква – разкрива доста подробности около сюжета на филма. Даже гледайки трейлъра, някой би могъл да си помислил, че са прекалено много подробности, но запознати с романа на Гилиан Флин, по който е създаден филмът, споделят, че той не разкрива абсолютно нищо важно. Не че сме очаквали точно Финчър да се изложи по този параграф.

Gone Girl” разказва за млад мъж (Бен Афлек), който буквално за един ден се превръща от  „добро момче” в „най-мразения човек в Америка”, след като съпругата му (Розамунд Пайк) изчезва в деня на петата годишнина от сватбата им. Всички доказателства са в подкрепа на вината му, но наистина ли той е убиецът?

Честно казано, разочаровани сме – много. Спокойно! Естествено, че не сме сериозни и се бъзикаме. Кой нормален човек наистина би се разочаровал от този трейлър, още повече като вземем предвид филмографията на Финчър? Харесва ни, че и три пръста отгоре, при това доста повече от първия тийзър, който също не беше никак лош. Всеки кадър е толкова финчърски – истинска наслада. Само тоя Тайлър Пери дето ни разваля съвършенството, ама карай. Нямаме търпение да гледаме филма.

Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън… И точно в този ден Ейми изчезва от дома си. Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото разкрива съвсем различен поглед над брака им от думите на Ник. Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян. Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?

Режисьор на „Gone Girl” е Дейвид Финчър, а в ролите са Бен Афлек, Розамунд Пайк, Ким Дикенс, Патрик Фугит, Тайлър Пери, Нийл Патрик Харис, Миси Пайл, Скут МакНейри, Села Уорд, Емили Ратайковски, Бойд Холбрук и др.

Премиерата е 3 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. БРУТАЛНО ЯКО! Трябваше да си сменя бельото след този трейлър. 🙂