Update: Снощи бе разкрит и последният (четвърти) от тийзър постерите, които предшестват дебюта на новия трейлър, очакван днес или най-късно утре сутринта. Вижте го по-долу.

––
06.07

Два месеца изминаха откакто видяхме първата тизйър реклама и плакат от криминалната мистерия на Дейвид Финчър Gone Girl” и вече е назряло време за нов трейлър, който се очаква да дебютира този понеделник и (надяваме се) ще ни даде малко по-добра представа какво можем да очакваме от филма като история и цялостен тон. Иначе като качества си знаем, все пак става дума за Финчър.

„Доказателство” за предстоящата появата на новия трейлър са трите доста идейни тийзър постери, които представят пликчета с различни улики от случая, който е в основата на филма и на романа на Гилиан Флин, по който е създаден – той разказва за мъж (Бен Афлек), чиято съпруга (Розамунд Пайк) изчезва в деня на петата годишнина от сватбата им, а той е главният заподозрян. Плакатите честитят годишнината на семейството и дават дата за новия трейлър. Вижте ги!

Update:
Gone Girl - постер

Предполагаме, че може да изскочат и още постери, така че се ослушвайте за ъпдейти. Ако не, по темата ще се видим понеделник или най-късно вторник сутринта.

Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън… И точно в този ден Ейми изчезва от дома си. Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото разкрива съвсем различен поглед над брака им от думите на Ник. Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян. Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?

Режисьор на „Gone Girl” е Дейвид Финчър, а в ролите са Бен Афлек, Розамунд Пайк, Ким Дикенс, Патрик Фугит, Тайлър Пери, Нийл Патрик Харис, Миси Пайл, Скут МакНейри и др.

Премиерата е 3 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Книгата е страхотна, режисьорът и актьорският състав – също. Големи шансове това да е филмът на годината.

  2. Финчър ми е от най-любимите режисьори. Очаквам поредния страхотен филм 🙂