Чувството, че съвсем скоро ни предстои да гледаме нов филм на Дейвид Финчър, особено когато става въпрос за криминална мистерия, е повече прекрасно. „Gone Girl” е създаден по романа на Гилиан Флин и разказва за мъж, чиято съпруга изчезва в деня на петата годишнина от сватбата им, а той е главният заподозрян.

Подобно на първите реклами на предишните два филма на Финчър „Социалната мрежа” и „Мъжете, които мразеха жените”, така и тук в основата на трейлъра е залегнала песен – в случая „She” на Елвис Костело. Друга прилика с рекламите на предишните филми на Финчър е изключителната визия.

Само Тайлър Пери ни е като трън в очите, но сме убедени, че дори и той ще се справи на висота под режисурата на Финчър – на теория той би трябвало да направи актьори дори и от нас. Друго няма какво да коментираме по трейлъра, изглежда интригуващо и предвид таланта на Дейвид Финчър, нямаме никакви притеснения.

Очакваме с голям интерес и нетърпение следващия трейлър, който да ни разкрие малко повече подробности за историята, както и – разбира се – самия филм.

А сега вижте и доста идейния първи постер.

плакат

Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън… И точно в този ден Ейми изчезва от дома си. Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото разкрива съвсем различен поглед над брака им от думите на Ник. Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян. Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?

Режисьор на „Gone Girl” е Дейвид Финчър, а в ролите са Бен Афлек, Розамунд Пайк, Ким Дикенс, Патрик Фугит, Тайлър Пери, Нийл Патрик Харис, Миси Пайл, Скут МакНейри и др.

Премиерата е 3 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *