„Star Wars” и „Adidas”

Звездите на „Star Wars” и „Adidas” се срещат в един от най-известните барове в историята на киното (ако не знаете, намира се в Мос Айсли) и за наша огромна изненада, присъствието на Дейвид Бекам почти не ни дразни. Особено в края, когато разликите между него и Хан Соло са доста ясно подчертани. Всъщност рекламата на „Adidas” по случай тазгодишното Световно по футбол е много приятна, въпреки няколкото определено дразнещи личности като вече споменатия Бекъм, Ноъл Галагър и…

Всъщност най-добре вижте рекламата.

http://www.youtube.com/watch?v=3Zd_khk6zXo&

Ако сте любопитни как е направено всичко, прилагаме този леко съкратен отговор на „Lucasfilm” „За да инкорпорираме новите кадри с Дейвид Бекам, Снуп Дог и компания в оригиналните кадри от „Star Wars”, беше построена снимачна площадка с размерите и разположението на бара от филма. Така изпълнителните работеха по-лесно с реквизита . Използвахме дубльори за героите от „Star Wars” и с помощта на софтуера „Flame” старите и новите кадри бяха комбинирани и част от оригиналните образи бяха премахнати. Крайният ефект е съвършен.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. И Галахър и Бекси не дразнят ни най-малко. Дору Снууп Дог е научил една-две реплики :)))))) Но какво общо имат лазерните мечове с футбола…..

  2. Адидас имат колекция която се казва Star Wars, предполагам рекламата е за това, а не заради световното.