Heineken представя Spyfie, първото селфи от космоса (видео)

С дебютирането на „Спектър” в киносалоните приключи и един от големите акценти в рекламна кампания на Heineken, които подкрепят Джеймс Бонд франчайза от цели 17 години (от „Винаги ще има утре” насам), а именно, първото в света селфи от космоса, наречено „spyfie“. То беше направено по време на ексклузивно събитие в Хувър Дам, Невада, на което присъстваха повече от 200 човека, включително една от звездите на филма – Дейв Батиста, и изтеглените чрез жребий двамата късметлии от България, Биляна Славейкова и Янислав Илиев.

Вече имахме възможност да видим снимки от събитието, но сега получаваме и кратко видео, което по един доста по-добър (кинематографичен) начин успява да ни потопи в неповторимата атмосфера.

За реализирането на „spyfie“ Heineken си партнира с UrtheCast, които са иноватори в създаването на сателитни снимки на Земята. Използвана е камера с висока резолюция, Деймос-2, която е в орбита на 600 км. над Земята, както и ултра HD видео камерата Ирис, намираща се на Международната космическа станция.

Спектър” дебютира в родните киносалони на 6 ноември с рекорден уикенд и все още може да бъде видян на голям екран.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *