Супер накратко: в досегашните трейлъри на „Teenage Mutant Ninja Turtles” („Костенурките нинджа”) на Джонатан Либесман и Майкъл Бей успяхме да зърнем  любимия на всички почитатели на Костенурките Шредър (Шрьодер) само за няколко секунди, но сега можем да го видим в целия му блясък на снимка, разпространена от фенския туитър акаунт на филма.

Знаем, че е очевидно и налагащо се от само себе си сравнение, заради продуцентското присъствието на Майкъл Бей, но тук Шредер наистина прилича на някакъв трансформър. Доста по-масивен е от варианта на неофициалните концептуални рисунки , които видяхме преди няколко дни.

Няма обаче да коментираме повече, преди да сме го видели в действие. Струва ни се, че няма да чакаме много, тъй като снимката ни изглежда като „скриншот” от трейлър и даже е възможно още днес да пуснем един ъпдейт с някой нов рекламен клип.

Градът се нуждае от герои. Мрак се е спуснал над Ню Йорк, а Шредър и неговите зли подчинени „The Foot Clan” са хванали всичко в железен юмрук – от полицията до политиците. Бъдещето е мрачно, докато четирима нетипични братя не излизат от каналите и не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Костенурките трябва да работят с безстрашната репортерка Ейприл О’Нийл и нейния оператор Върн Фенуик, за да спасят града и да разкрият диаболичния план на Шредър.

Режисьор на „ Teenage Mutant Ninja Turtles” е Джонатън Либесман („Битка Лос Анджелис”, „Гневът на титаните”), а продуцент е Майкъл Бей. В ролите са Меган Фокс, Уилям Фикнър, Уил Арнет, Упи Голдбърг и като костенурките („motion capture style”) Алан Ричсън (Рафаело), Ноел Фишър (Микеланджело), Джереми Хауърд (Донатело) и Пийт Ползек (Леонардо).

Премиерата е 8 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments