В очакване сме на нов пълен трейлър на „Teenage Mutant Ninja Turtles”, за да видим дали все пак няма да има нещо, което да ни извади от безразличието, което ни е налегнало по отношение на този филм. Засега обаче няма и следа от трейлър, а вместо това Paramount ни „тийзват” с няколко нови „character” постери. Принципно бихме казали „meh!”, но в случая графити-плакатите заслужават да им хвърлите едно око, дори и за да ги наплюете.

Както винаги Шрьодер (Шредър – damn you, CFI!) е най-якият. Чудим се обаче как така я няма Ейприл. Сигурно Меган Фокс не се харесва нарисувана със спрей.

Като допълнение, вижте и един общ плакат, дело на Майк Джонстън, както и няколко неофициални снимки на концептуални рисунки от филма.

Градът се нуждае от герои. Мрак се е спуснал над Ню Йорк, а Шредър и неговите зли подчинени „The Foot Clan” са хванали всичко в железен юмрук – от полицията до политиците. Бъдещето е мрачно, докато четирима нетипични братя не излизат от каналите и не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Костенурките трябва да работят с безстрашната репортерка Ейприл О’Нийл и нейния оператор Върн Фенуик, за да спасят града и да разкрият диаболичния план на Шредър.

Режисьор на „ Teenage Mutant Ninja Turtles” е Джонатън Либесман („Битка Лос Анджелис”, „Гневът на титаните”), а продуцент е Майкъл Бей. В ролите са Меган Фокс, Уилям Фикнър, Уил Арнет, Упи Голдбърг и като костенурките („motion capture style”) Алан Ричсън (Рафаело), Ноел Фишър (Микеланджело), Джереми Хауърд (Донатело) и Пийт Ползек (Леонардо).

Премиерата е 8 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Не съм доволен от плаката на моя любимец Донатело. Гледалите трейлъра знаят, че е нахлузил очила на кратуната, но на този постер стоят сякаш са рога. Раф можеше да не е с бандана и прорези за очите, а да спази традицията и да носи лента, но е поносимо. По останалите забележки нямам. Шрьодер!! е култов, а постера на Майк Джонсън заслужава да бъде лепнат на тишърт!

  2. Това започва да изглежда все повече плежър, макар и все тъй гилти. 🙂