Джош Транк

В Disney явно не се шегуват и наистина работят яко по идеята си да пускат по един „Star Wars” филм всяка година – снимките на очаквания през 2015-та „Star Wars: Episode VII” текат с пълна сила в Абу Даби и Лондон под надзора на Дж. Дж. Ейбрамс (вече видяхме изтекли снимки от снимачната площадка), наскоро научихме, че Гаред Едуардс ще е режисьорът, който ще се нагърби с първия от плануваните „Star Wars” “spin-off”-и, който се очаква през 2016, а сега става ясно и името на режисьора, който ще се заеме със следващия.

В официално прессъобщение Disney съобщиха, че това ще е режисьорът на „Хроники” и предстоящия рибут на „Фантастичната четворкаДжош Транк. В съобщението, каква изненада, не става ясно нито кой герой ще е в центъра на сюжета, нито кога ще е премиерната му дата – но ако приемем, че „Episode VIII” ще последва филма на Едуардс през 2017, можем да допуснем, че този на Транк ще се появи най-рано през 2018-та.

Ето какво споделят по случая директорката на Lucasfilm Катлийн Кенеди, както и самият Джош Транк.

Кенеди:

Развълнувани сме да приемем Джош в семейството. Той е невероятен талант и притежава страхотно въображение и чувство за иновации. Това го прави перфектен за „Star Wars” и за новите филми, който се простират отвъд героите и историята на епизоди I до IX.

Транк:

Магията на „Star Wars” вселената дефинира цялото ми детство. Възможността да разширя това изживяване за бъдещите поколения е най-невероятната мечта в живота ми.

Скромно и емоционално изказване от страна на Транк, но предвид годините му и факта, че е голям фен на „Star Wars” (по-долу може да видите едно от фенските му филмчета), сме учудени, че дори може да си каже името.

Като почитатели на „Хроники” сме доволни от избора на Транк и смятаме, че той може да предложи интересен и различен подход към сагата, но преди да се израдваме, така както с избора на Едуардс, много искаме първо да видим какво ще направи с „Фантастичната четворка” – засега нещата звучат страхотно, но все пак.

Възползваме се от случая да ви представим и реакцията на Дж. Дж. Ейбрамс по адрес на изтеклите снимки от снимачната площадка, сред които имаше и такива, представящи структура силно приличаща на Хилядолетния сокол – реакция, която е доста, смеем да твърдим… хитра.

=JJ-Abrams-Falcon-Note

Феновете на „Star Wars” няма да имат проблеми с разтълкуваното на „шегата”, но за тези, които се затрудняват, масата, на която е поставена бележката, е тази, на която в „Нова надежда” R2-D2 и Чубака играят шах („I suggest a new strategy, R2: let the Wookiee win”). Тя се намира в Хилядолетния сокол.

Честно казано, и на нас ни се иска да не виждаме повече подобни снимки и да можем да видим филма с неопетнено от спойлъри съзнание.

А сега, ето и споменатото филмче на Джош Транк.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *