Тоби Кебъл е Д-р Дуум

Variety съобщават, че Тоби Кебъл е спечелил надпреварата със Сам Райли, Еди Редмейн и Домнал Глийсън и е получил предложение да влезе в ролята на архизлодея на „Фантастичната четворка” Виктор фон Дуум, по-известен като Доктор Дуум.

Ние харесваме Кебъл – повечето хора го знаят предимно от „Рокенрола” на Гай Ричи, макар че преди и след това има редица както малки, така и по-големи роли, сред които „Мач Пойнт”, „Боен кон”, „Гневът на титаните”, „Съветникът” и др., но го намираме за доста странен актьор и определено не е първото име, на което лично ние бихме се спрели за Доктор Дуум.

От друга страна същото важи и за Майлс Телър, Кейт Мара, Майкъл Б. Джордан и Джейми Бел, които бяха избрани за ролите на мистър Фантастик, Невидимата жена, Човекът факла и Нещото, така че не се оплакваме. Още повече, кастингът не е самоцелен, а зад него ясно личи една обща идея и посока, в която ще върви филмът.

С избора на Кебъл главните роли в предстоящия рибут на Джош Транк вече са финализирани и трябва да признаем, че засега проектът изглежда интересен и с голям потенциал. От Fox явно също мислят така, защото още преди да са започнали снимките на филма, вече са насочили премиерна дата за продължението – 14 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Защо?
    Искам да попитам защо?

    ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗАЩО ВСИЧКИ КОМИСКОВИ ФИЛМИ НА КОИТО ИМ ПРАВЯТ РИМЕЙКИ/РИБУУТИ/РЕСТАРТИ И Т.Н. ИЗПОЛЗВАТ ЕДНИ И СЪЩИ АНТИГЕРОЙ, ВСЕ ЕДНО, ЧЕ НЯМА ДРУГИ А СА САМО ТЕЗИ…
    ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!!!!

    И какво сега?
    след 10 години като започнат трети поред рибуут на Спайдърмен например пак ли за трети път ще гледма шибания зелен гоблин?

    Като рибуутнат Батман, пак ли ще гледам Жокера, двуликия и Бейн?

    Все едн няма достатъчно злодей та все едни и същи…

    И тука така… Колко пъти ще го гледаме Вктор Фон Фанкенщайн???

    ЕБИ МУ МАЙКАТА ЗНАЧИ!!!!