Фантастичната четворка

След години на слухове и спекулации, по всичко изглежда, че подготвяният от Fox римейк на „Фантастичната четворка” („Fantastic 4”) най-накрая придобива стабилна форма. Отдавна знаехме, че на режисьорския стол ще седне младият Джош Транк, но сега вече имаме представа и за другия най-важен елемент – кастинга. И той е меко казано изненадващ.

THR съобщават, че Fox са на финален етап в преговорите с Майлс Телър за ролята на господин Фантастик, с Кейт Мара за Сю Сторм, с Майкъл Б. Джордан за Човекът факла и с Джейми Бел за Нещото. Малко по-късно Майкъл Б. Джордан потвърди новината за собственото си участие като сподели в туитър акаунта си: „flame on!!”, последвано от снимка на емблематичната четворка. Предвид това и факта, че за останалите актьори не се получи опровержение, можем да приемем, че нещата са сигурни. От тук насетне, дори и ако се наложат някакви промени, те ще са единични.

Трябва да признаем, че сме изненадани от избора. Винаги сме си представяли членовете на фантастичната четворка като малко по-възрастни, а в този състав най-старият член е Кейт Мара, която е на 31 години – дори и режисьорът е по-млад от нея. Другата изненада е, че в този вариант на кастинга (освен ако не измислят някаква сериозна връзка) Сю Сторм и  Човекът факла няма да са брат и сестра, както е в класическата линия на историята.

Засега подробностите около сюжета се държат в тайна – слуховете (които в известна степен се потвърждават от кастинга) са, че в основата на филма ще бъде комиксът „Ultimate Fantastic Four”, където четворката е млада и получава силите си по различен начин. Сигурни сме, че съвсем скоро ще разберем какво, как и защо, тъй като премиерата на филма е насрочена за 19 юни 2015 и няма много време за мотаене. Разбира се, тя винаги може да се измести, ама…

Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *