Започваме да разбираме вярващите хора. След първите два разочароващи трейлъра на вдъхновения от „Десет малки негърчета” на Агата Кристи, полицейски екшън на Дейвид Ейър и Арнолд ШварценегерSabotage”, споделихме, че не ни остава нищо друго освен да се обърнем към вярата – вярата, че все пак е възможно Вселената да се подреди така, че филмът да се окаже хубав – и ето, че следващата реклама, която се появява на хоризонта, успява да ни ентусиазира, при това не в малка степен.

Не е истина как малко кръв, голотии и неприличен език могат да оправят цялостното ни отношение към някой филм, но това е абсолютен факт. Благодарение на тях, „Sabotage” от поредната посредствена и безинтересна „уонаби” история се превърна (поне в нашите очи) в обещаващ, здрав (с елементи на „B-movie”) екшън трилър, който вече чакаме с голям интерес. Силно се надяваме, че и самият филм ще провокира подобни усещания, каквито провокира този трейлър.

Ето отново официалния синопсис:

В „Sabotage” Шварценегер изпълнява ролята на безкомпромисен командир на елитен отряд от Агенцията за борба с наркотици, който се занимава с най-големите и опасни наркокартели. След една привидно успешна акция, членовете на отряда започват да измират един по един, а причината се крие в липсата на 10 милиона от разбитата наркосделка.

Режисьор на филма е Дейвид Ейър („End of Watch”, „Тренировъчен ден”), а в ролите са Арнолд Шварценегер, Сам Уортингтън, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Мирей Инос, Джо Манганиело, Харолд Перино, Джош Холоуей, Доун Оливиери, Малин Акерман и др.

Премиерата е 28 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *