Първият трейлър на най-новия филм на Арнолд Шварценегер и Дейвид Ейър Sabotage” не ни допадна особено и (общо взето) пусна последния куршум, който окончателно видя сметката на надеждата ни за екшън, достоен за някогашния статут на Шварценегер. Вместо това, останахме с усещането за поредния „уонъби” филм в стила на последните две разочарования на легендата „Последната битка” и „Невъзможно бягство”.

Сега имаме възможност да видим втория трейлър на филма, който лично за нас представлява леко подобрение спрямо първия, но не сме съвсем сигурни дали има достатъчно потенциал, че да възкреси очакванията ни за нещо добро. Вижте как ще ви се отрази на вас.

http://www.youtube.com/watch?v=4HQkXPIR610

Когато липсват всякакви доказателства в полза дори и на неангажиращо, забавно, развлекателно екшънче, не ни остава нищо друго, освен да се обърнем към вярата. А вярваме, че колкото и неизмеримо малки да са шансовете, Вселената все пак може да се подреди така, че в крайна сметка „Sabotage” да не се окаже поредното разочарование на дедо ви Арнолд.

Вижте и официалния постер на филма.

В „Sabotage” Шварценегер изпълнява ролята на безкомпромисен командир на елитен отряд от Агенцията за борба с наркотици, който се занимава с най-големите и опасни наркокартели. След една привидно успешна акция, членовете на отряда започват да измират един по един, а причината се крие в липсата на 10 милиона от разбитата наркосделка.

Режисьор на филма е Дейвид Ейър („End of Watch”, „Тренировъчен ден”), а в ролите са Арнолд Шварценегер, Сам Уортингтън, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Мирей Инос, Джо Манганиело, Харолд Перино, Джош Холоуей, Доун Оливиери, Малин Акерман и др.

Премиерата е 11 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *