Доскоро очаквахме с интерес и любопитство предстоящия екшън проект на Арнолд Шварценегер и режисьора и сценарист Дейвид ЕйърSabotage” (доскоро известен като „Ten”), но в светлината на разочарованията, които представляваха двата последни филма на бат Арни „Последната битка” и „Невъзможно бягство”, вече не сме никак ентусиазирани и ни е налегнало неприятно усещане, което се подсилва от първия трейлър на филма, който може да видите по-долу и който изглежда прекалено генерично.

В „Sabotage”, който според слуховете е вдъхновен от „Десет малки негърчета” на Агата Кристи, Шварценегер изпълнява ролята на безкомпромисен командир на елитен отряд от Агенцията за борба с наркотици, който се занимава с най-големите и опасни наркокартели. След една привидно успешна акция, членовете на отряда започват да измират един по един, а причината се крие в липсата на 10 милиона от разбитата наркосделка.

Какво да коментираме? 90% от актьорите в трейлъра са надиграни от прическите им – общо взето те са и най-интересното в него. Всичко друго е ясно от първата до последната минута. Това, на което ни остава да се надяваме, е екшънът да е прилично неприличен и да има един-два забавни момента. И разбира се, всичко останало да не е обидно тъпо. Ако тези неща са налице, според нас има шанс за нещо поносимо.

Вижте и няколко снимки от филма.

Режисьор на „Sabotage” е Дейвид Ейър („End of Watch”, „Тренировъчен ден”), а в ролите са  Арнолд Шварценегер, Сам Уортингтън, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Мирей Инос, Джо Манганиело, Харолд Перино, Джош Холоуей, Доун Оливиери, Малин Акерман и др.

Премиерата е 11 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *