Sicario

След като дебютира доста успешно в Кан, нетърпеливо очакваният от нас „Sicario” на канадския режисьор Дени Вилньов („Incendies”, „Prisoners” и „Enemy”) се готви за редовния си кинопоказ през септември и в тази връзка получаваме първия му пълен трейлър.

Филмът е с участието на Емили Блънт, Джош Бролин и Бенисио дел Торо и разказва за идеалистичен агент от ФБР (Блънт), която е привлечена на служба от двама правителствени агенти (Бролин и Дел Торо) и става част от отряд, чиято мисия е да ликвидира боса на голям мексикански наркокартел.

Това описание на сюжета (както и официалния синопсис, който може да откриете най-долу) дава само най-обща представа за историята, но за сметка на това, трейлърът като че ли издава повече, отколкото е по вкуса ни.

Историята определено звучи стандартно, но е поставена в любопитен (поне за нас) сетинг, а и всичко останало, в това число визията на Роджър Дийкинс (изключително сме доволни, че той отново ще работи с Вилньов по „Blade Runner 2”), актьорските изпълнения и режисурата на Вилньов, изглеждат изключително обещаващо и сме сигурни, че крайният резултат ще бъде повече от отличен.

Като допълнение, вижте един отличен нов постер и няколко снимки, а докато го правите ударете по една „молитва” да видим „Sicario” на голям екран, а да не ни подмине като последните два филма на Вилньов „Prisoners” и „Enemy”, че това вече ще е престъпление.

Емили Блънт

Бенисио Дел Торо

Джош Бролин

плакат

В Мексико „sicario” означава наемен убиец.

В беззаконната гранична зона, простиращата се между САЩ и Мексико, идеалистичният агент на ФБР Кейт Мейси (Емили Блънт) е привлечена на служба в отряд, ръководен от елитен правителствен агент (Джош Бролин), за да помогне в ескалиращата война срещу наркотиците.

Воден от енигматичен консултант със съмнително минало (Бенисио дел Торо), отрядът се отправя на тайна мисия, която принуждава Кейт, в името на своето оцеляване, да постави под въпрос всичко, в което вярва.

Режисьор на „Sicario” е Дени Вилньов, а в ролите са Емили Блънт, Бенисио дел Торо, Джош Бролин, Джон Бернтал, Джефри Донован, Виктор Гарбър, Максимилиано Ернандес, Раул Трухийо, Даниел Калуя и други.

Премиерата е 18 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments