В случай, че сте пропуснали предишния трейлър и не сте разбрали, „Игра на тронове” си има ново рекламно изречение, което ще си повтаряте като мантра наравно със „Зимата идва”, и това е „Valar morghulis – all men must die!”. Разбира се, то не е много ново – тези, които следят сериала, го знаят още от края на втори сезон, когато Джакен Х’гхар го казва на Ария, просто сега получава маркетингов „push”, което означава, че вероятно ще го виждаме по повечето реклами от тук насетне.

Доказателство в поза на това предположение е най-новият постер на сериала и прилежащата му порция „character” постери – цели 20 на брой, които представят повечето главни герои, всеки един „украсен” с тази реплика – както и трите нови кратички тийзър трейлъра. Вижте ги.

Ето и плакатите:

Новите 10 епизода от четвърти сезон покриват втората половина от третия роман от поредицата на Джордж. Р. Р. Мартин „Песен за огън и лед”, озаглавен „Буря от мечове”, и както можете да се досетите от рекламното изречение, ще ни предложат още доста смърт.

Премиерата е 6 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *