Valar morghulis – all men must die!

Обикновено телевизионните сериали се рекламират с кратки промо-клипчета и по-рядко с дълги трейлъри, които са запазена марка на киното, но „Игра на тронове” не е типичният ТВ сериал и това трябва да е ясно на всеки, който е гледал дори и само няколко епизода.

Казваме това по адрес на разпространения от НВО нов чудесен удължен трейлър на предстоящия четвърти сезон – трейлър, който прекрасно допълва първата реклама и доста любопитния 15-минутен задкулисен поглед, които видяхме неотдавна.

http://www.youtube.com/watch?v=d2ZNaLQD60Y

Като допълнение към трейлъра ви предлагаме да видите и вдъхновения от сериала плакат на Марк Инглърт „Fist of the First Men”, който е част от организираната от Джордж Р. Р Мартин изложба „Winter Is Coming”, която ще отвори врати на 1 март в Сиатъл.

Плакатът е в два варианта, единият от които свети на тъмно (how cool is that?), а отделно може да видите и няколко акцента и конкретни детайли.

Премиерата на първия от новите 10 епизода от четвърти сезон на „Игра на тронове”, които ще покриват втората половина от третия роман от поредицата, озаглавен „Буря от мечове”, e на 6 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments