През 2007 година Робърт Родригес и Куентин Тарантино представиха на света една забравена атракция, която много от старите хорър фенове със сигурност си спомнят с умиление. Става дума за Grindhouse, което реално представлява двойна прожекция на евтини експлойтейшън заглавия, съпътствани от множество допълнителни реклами.

Двата филма – Planet Terror и Death Proof – бяха само черешката на тортата и мнозина смятаха фалшивите трейлъри за много по-интересно забавление. Цели две от петте реклами – Machete и Hobo with a Shotgun – намериха своя път до големия екран, а много скоро третa ще ги последва, в лицето на Thanksgiving на Илай Рот, който е и един от най-кървавите и брутални трейлъри от групичката.

Нека си го припомним:

В момента Илай Рот работи по приключване на адаптацията по играта на Gearbox Borderlands, но, както научихме от Deadline по-рано тази седмица, Тим Милър (Deadpool, Terminator: Dark Fate) ще го замени за финалните две седмици от допълнителни снимки. Рот вече е фокусирал цялото си внимание към адаптиране на Thanksgiving.

Снимките трябва да започнат през март месец тази година по сценарий на Джеф Рендел, който изпълнява ролята на убиеца във фалшивия трейлър. Компания му правеха самия Илай Рот, Майкъл Бийн, Джей Ернандес и Джордан Лад. Няма информация дали някои от тези актьори ще се завърнат, но най-вероятно много скоро ще стане ясен кастът на филма.

Thanksgiving със сигурност изглежда доста брутално и кърваво, поне на трейлър ниво, и е интересно дали режисьорът ще бъде толкова смел да повтори всичкия този гор в пълнометражната версия. Много е възможно тонът да бъде леко смекчен за постигане на по-поносим рейтинг.

След Thanksgiving е ред на трейлърите на Едгар Райт Don’t и Роб Зомби Werewolf Women of the SS да намерят своя път до големия екран. Що се отнася до филма на Илай Рот, то ще следим за бъдещо развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *