Остава по-малко от месец до премиерата на новия японския филм за огромното чудовище, което сее смърт и разруха из беззащитна Япония. По време на така наречения ден на Годзила, по повод 69 години от „раждането” ѝ, Toho пуснаха нов трейлър на Godzilla Minus One. Тази нова глава от историята е своеобразен рестарт на цялата поредица и ще се фокусира върху това, което Годзила винаги е била – сила, сееща страх, смърт и разруха.

Преди това обаче ще можем да видим и първия американски сериал по темата, който ще задълбае в миналото на мистериозната организация Монарх и нейните тайни. Кърт Ръсел и синът му Уайът ще изпълнят няколко различни версии на един и същи персонаж, готов да разкрие неща, погребани от десетилетия. Може да видите рекламите за Monarch: Legacy of Monsters, както и предишните трейлъри на Godzilla Minus One тук и тук.

Сега е време и за новия трейлър:

Той съвсем логично се е съсредоточил върху своето титулярно чудовище в цялата му прелест. Силно се надяваме Годзила да има много повече екранно време от предишния опит на японците в лицето на Shin Godzilla от 2016 година, който отдели твърде много време на политика и безцелни диалози.

Сюжетът продължава да не е много ясен, но е известно, че ще се развива по време на следвоенна Япония, във времена, в които страната е на дъното. Тогава се появява Годзила, завличайки всички в минуса, откъдето идва и името на филма. Хората трябва първо да разберат тази нова заплаха, а след това да намерят начини да се справят с нея.

Вижте и един нов плакат:

Режисьор и сценарист на Godzilla Minus One е Такаши Ямазаки (Lupin III: The First), който ще е отговорен и за специалните ефекти.

Филмът вече направи своята премиера в Япония по време на споменатата годишнина, а в останалия свят се очаква на 1 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *