Хобит: Пущинакът на Смог” е в киносалоните от миналата седмица и дето се вика, вече го забравихме и гледаме напред към предстоящата финална част от приключенията на Билбо, озаглавена „Хобит: Дотам и обратно”, но ето че получаваме още един, последен ъпдейт, свързан с филма, преди да продължим напред.

Става дума за 14-ия от любимите ни видео дневници, хроникиращи гигантската продукция на филмите, който – както Питър Джаксън обеща последния път – е посветен на музиката на Хауърд Шор. Знаем, че това е един от елементите на филма, които отнесоха най-много критики, но независимо какво е личното ви мнение за нея, пак си заслужава да видите как точно протича работата по създаването ѝ.

Като допълнение ви предлагаме да видите и два нови постера, които се появиха след премиерата на филма, и акцентират върху несъмнено един от най-големите му плюсове – дракона „Шмауг” (Damn you, Peter Jackson!). И след като дизайнът му вече не се пази в строга тайна, вижте го в цялата му (не съвсем, но така е изразът) прелест на първата му официална снимка и на няколко концептуални рисунки, сред които се прокрадват и едн-два други „дзвера”.

Премиерата на „Хобит: Дотам и обратно” е 17 декември 2014.

Повече подробности за цялата трилогия „Хобит” можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *