Лятото на 2020 г. (пък и цялата година) беше много далеч от най-приятните, които сме преживявали. Затова пък имаше едно предимство, което всички други преди него не са имали – за първи път гледахме любимия ни „Palm Springs” и оттогава не спираме да говорим за него на всеки, който ни попита нещо за филми.

Затова, сега моментално обръщаме поглед към „The Resort” – новия проект на сценариста на „Palm SpringsАнди Сиара, който тук е и шоурънър, а Кристин Милиоти отново ще бъде в главната роля. Този път тя ще си партнира с Уилиям Джаксън Харпър, когото познаваме от друга любима комедия от последните години – „The Good Place”. С една дума, комедийният талант е доказан, лятото отново е фон, а историята изглежда забавна, но и със скрита дълбочина – какво повече може да иска човек?

The Resort” разказва за мъж и жена, които отиват на луксозна ваканция в мексикански курорт, за да отпразнуват десетата годишнина от сватбата си. Случайно обаче те се натъкват на мистерията на момче и момиче, които са изчезнали безследно от същия курорт 15 години по-рано. Съпругата Ема (Милиоти) се впуска с всички сили да разследва мистерията, докато мъжът ѝ Ноа (Харпър) по-скоро се влачи по нейната свирка, което започва да показва и състоянието на брака им. Междувременно обаче разследването на мистерията се усложнява, двамата герои изглеждат под постоянно наблюдение, а има и намеци, че времевите линии на двете истории няма да седят кротко отделени една от друга.

Вижте трейлъра сега:

Признаваме си, че този трейлър не ни изпълни с такова живо нетърпение, каквото се надявахе, когато чухме, че е от създателя на „Palm Springs“. В същото време обаче сам по себе си изглежда не просто забавен и развлекателен, но и наистина се усещат скритите нотки на нова времева мистерия – както от трейлъра, така и от плаката, който можете да видите по-долу. А имайки предвид колко бяхме доволни от предишната времева мистерия на Анди Сиара, със сигурност няма да пропуснем и тази – в най-лошия случай ще изгледаме стандартна комедийка, поставена в райски тропически курорт.

the-resort-poster-20220706

The Resort” е създаден от Анди Сиара и Алисън Милър („Angelyne”) като двамата са и шоурънъри. Първите четири епизода са режисирани от Бен Синклер („High Maintenance“), а Сам Исмаил, прочутият създател на „“Mr. Robot”, е продуцент. В главните роли ще видим Кристин Милиоти, Уилиям Джаксън Харпър, Ник Оферман, Скайлър Гизондо, Нина Блумгардън, Луис Херардо Мендез и Габриела Картол.

Първите три от общо осем епизода ще се появят на 28 юли в платформата Peacock.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *