Арнолд Шварценегер

От мига, в който се заговори, че Арнолд Шварценегер възнамерява да се завърне към голямото кино, заваляха всевъзможни проекти с възможно негово участие.  Не си направихме труда да напишем отделна новина за анимационния „Тhe Governator”, но го споменахме покрай „The Last Stand” на Ким Джи-ун, преди това имаше слухове за роля на немски войник в действителна история – това трябваше да докаже, че бат Арни възнамерява да остарява достойно като Клинт Истуд, но пък след това стана ясно, че иска да след завърне към „Терминатор”, за съжаление под режисурата на Джъстин Лин (той малко си вдигна акциите покрай „Бързи и яростни 5”, но не достатъчно). Помежду всичко това се чу и за „Cry Macho”, но тогава не сварихме да го отразим.

Сега обаче проектът е официално потвърден и според Deadline участието не само е сигурно, но и това ще е следващият филм на Арни. „Cry Macho” ще е екранизация на роман на Н. Ричард Наш от 75-та година и авторът сам е написал сценария преди да почине през 2000. Продуцентът Ал Руди обаче не се отказал от проекта и сега има сериозен шанс да го осъществи, след като осигури финансирането му в тазгодишния Кан.

Главният герой поне ще е на годините на Арни – застарял треньор на коне, който вече не може да работи като такъв, приема опасна сделка, за да си осигури пенсионен фонд. Шефът му иска от коняра да отвлече 11-годишния му син, който живее с богата му бивша съпруга. Оказва се обаче, че тя просто няма търпение да се отърве от малолетния си хулиган.

Всичко това е доста сигурно, но към следващия слух трябва да подходите с малко повече предпазливост. Говори се за продължение на „Близнаци”.  Ужким, според What’s Playing, „Universal” се обърнали към Арнолд, Дани Девито и режисьора Айвън Райтмън, защото знаели, че идеята ще им хареса, но няма абсолютно никакво потвърждение нито от студиото, нито от звездите. Ние казваме “No chance! Not in a million years!”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *