The Skin I Live In

От Yahoo представиха американски трейлър на „La Piel que Habito” („The Skin I Live In”), който, както знаете, след 20-годишна пауза отново събира големия режисьор Педро Алмодовар и актьора Антонио Бандерас, но за съжаление, това е абсолютно същият трейлър, който видяхме преди един месец, само че с английски надписи.

Казваме за съжаление, защото това е филм, който следим отдавна и очакваме с меко казано огромен интерес и ни се щеше да видим някой друг смахнат кадър, който не сме виждали до момента.

Но както и да е, трейлърът е супер и си заслужава да бъде видян отново. Пък и винаги е по-добре да разбираш на 100% какво точно пише или се говори в него, нали?

След както съпругата му изгаря в автомобилна катастрофа, видният хирург д-р Робърт Ледгард експериментира със създаването на нова кожа, с която подобно нещо не може да се случи. След дванадесет години, той успява да се отгледа кожа, която е истински щит срещу всяко нападение. В допълнение към годините на експериментиране, на Робърт са му били нужни само три неща: никакви скрупули, съучастник и човек, който да ползва за опитно зайче. Скрупулите никога не са били проблем. Марилиа, жената, която се грижи за него от деня, в който е роден, е неговият най-верен съучастник. А що се отнася до опитното зайче…

Вижте и американския плакат!

The Skin I Live In - плакат

Режисьор на „La Piel que Habito” е Педро Алмодовар, а в ролите са Антонио Бандерас, любимата ни Елена Аная, Мариса Паредес, Роберто Аламо, Бланка Суарес, Едуард Фернандес, Хосе Луис Гомес, Тереза Манреса и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *