Не бихме пропуснали новина, свързана с Джъд Лоу. Не бихме пропуснали новина, свързана с Кевин Макдоналд. Изреченията можеха и да бъдат разменени – в смисъл, и двамата много ги уважаваме, харесваме работата им и сме особено доволни, че ще работят по общ проект. Става дума за подводничарския трилър „Black Sea”, от който можете да видите първи снимки.

Джъд Лоу ще бъде капитан на екипаж в търсене на потънало съкровище, а хората му, събрани „от кол и въже”, постепенно ще ги обземат алчност и отчаяние, и напрежението в особената клаустрофобична среда осезаемо ще се покачва – не се знае кой ще оцелее накрая… Интригуваща е физическата трансформация на Лоу, но не и изненадваща – все пак той е познат като умел „хамелеон”, доказвал многократно актьорския си талант през годините. Фактът, че ще го режисира Кевин Макдоналд („Последният крал на Шотландия”, „Life in a Day”, „How I Live Now”), е още един голям плюс за филма, който ще очакваме с интерес.

В „Black Sea” участват още Скут МакНейри, Бен Менделсон, Джоди Уитакър, Карл Дейвис, Даниел Райън. Очаква се филмът да бъде разпространен от Focus Features по някое време през 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *