Матю Маконъхи и Уди Харелсън „True Detective”

В момента следим един куп сериали и сме в очакване на стартирането на поне още толкова нови този сезон и честно казано вече започваме леко да се изнервяме от тоновете проекти, които се оформят в бъдеще – особено на тези, при които филмови класики се превръщат в сериали като „Фарго”, „12 маймуни” и „Westworld”. Вярно, че телевизията в момента е в разцвет, но чак пък толкова…

Какво обаче да направим, след като ни се предлагат неща като „True Detective”, който в този момент поставяме на върха на абсолютно всичко, което очакваме да се появи на екран в близките година-две?

Става въпрос за мини-сериала от осем епизода на Кари Фукунага („Sin Nombre”, „Jane Eyre”), посветен на живота на двама детективи, чиито пътища се пресичат и преплитат по време на 17-годишно търсене на сериен убиец в Луизиана, разказано чрез множество гледни точки и времеви рамки. Главните роли се изпълняват от Матю Маконъхи и Уди Харелсън.

Вижте тийзъра, а веднага след него и първия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=i8i5CR4kDjM

Рекламите изглеждат прекрасно – и визуално, и всякак. Историята е точно по вкуса ни, а дори и от тези кратки минутки си личи, че Маконъхи и Харелсън се справят повече от отлично. Имаме усещането, че ни очаква нещо като телевизионен „Зодиак” с елементи на южняшки мистицизъм. Какво повече можем да кажем, освен че нямаме търпение да го гледаме.

True Detective - Матю Маконъхи и Уди Харелсън

True Detective

Създател на „True Detective” е Кари Фукунага, а освен Матю Маконъхи и Уди Харелсън, в ролите ще видим Александра Дадарио, Кевин Дън, Мишел Монахан, Майкъл Потс, Елизабет Рейзър и др.

Премиерата е през януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments