Многократно сме споменавали, че макар да сме фенове и ценители на изкуството на добре направения трейлър, като цяло предпочитаме да знаем сравнително малко за някои проекти, особено тези, които обещават изненади. Все пак обаче разбираме, че филмите и сериалите трябва да се рекламират, заради което пък оценяваме, когато това е направено добре.

Пореден пример за добре направена реклама е The Curse, предстоящият сериал, в който главните роли се изпълняват от Ема Стоун, Нейтън Фийлдър и Бени Сафди, които са и създатели и продуценти на сериала. Припомняме, че това е историята на млада женена двойка, които се опитват да имат дете, докато едновременно водят предаване за реновиране на домове. Двамата са притиснати на ръба между „реалните“ им същности и тази част от семейния им живот, която показват пред камерите. В един момент предполагаемо проклятие започва да влияе, както на личния, така и на професионалния им живот.

Вижте първия трейлър сега:

Причината да смятаме, че това е добре направена реклама е, че тя всъщност не ни показва много. От описанието на сериала ни беше ясно, че ще има противопоставяне между реалните личности и тези за пред публиката. Цялата работа обаче с това, че The Curse се представя като „огъващ жанрове“ и частта с проклятието, определено са ни много интригуващи. Любопитно ни е едновременно какви жанрови елементи ще бъдат вкарани, но още повече – до каква степен ще се впуснем в жанров наратив и до какви открития в чисто човешкия разказ ще се стигне.

Актьорският състав е изключително специален, което е и другата причина да не можем да изпуснем този проект. Стоун, Фийлдър и Сафди са трима творци, които се занимават само с нестандартни и страшно интересни неща, така че нямаме търпение да видим продукта от съвместната им работа.

The Curse е създаден и написан от Нейтън Фийлдър (The Rehearsal) и Бени Сафди (Good Time). В главните роли са Ема Стоун, Нейтън Фийлдър, Бени Сафди, Баркад Абди, Корбин Бернсен и Констанс Шулман.

Премиерата  ще бъде на 10 ноември в платформата Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *