Вчера видяхме първите официални снимки от „Need for Speed” – създаден, разбира се, по свръх популярната серия от игри – и споменахме, че ако не ни домързи, тези дни ще споделим и малко подробности за подготвяната седма част на „Бързи и яростни”.

Макар и доста скучна, основната причина за новината е първата снимка от „Бързи и яростни 7”, която беше разпространена лично от Вин Дизел, който явно, също както беше и при „Ридик”, ще е основният източник на новини и снимков материал от филма.

Бързи и яростни 7 - Пол Уокър, Вин Дизел

Както казахме, снимката не е нищо особено, но е идеална като повод да съобщим няколко неща, които по принцип бихме пропуснали. Един от основните моменти е завръщането на Лукас Блек, което беше някак очаквано, след като в последния филм историята направи пълен кръг и достигна до събитията, разиграли се в „Бързи и яростни: Tokyo Drift”, където той изпълняваше главната роля, а и всички останали – живи и умрели – се завърнаха, така че беше логично и той да се появи.

По всичко изглежда обаче, че ролята му ще е повече от поява, тъй като договорът му е с опция за 8-ма и 9-та част! Нали? Абсолютно нелепо! Този франчайз придобива измерения, невиждани и за хорър поредици. Има шанс Блек да се превърне в основно действащо лице, тъй като очакванията са някой от главните герои да умре (дано да е Пол Уокър), за да има поне някакво усещане за опасност.

Пък и както вероятно знаете, основният злодей този път ще е Джейсън Стейтъм, а той 100% има някоя клауза в договора, че няма да участва, ако не претрепа поне един-двама души. Предполагаме, че тя е за сметка на тази, в която той лично не умира, но като нищо може да е спазарил и за двете – ще видим.

Другата кастинг информация, която заслужава отбелязване и лично според нас е далеч по-вълнуваща, е за присъединяването на Джимон Хонсу, каратеката Тони Джа и по-важното на големия Кърт Ръсел, който последните няколко години се позагуби. Разбира се, за образите им все още няма никаква информация, но според Вин Дизел „Бързи и яростни 7” ще даде старт на нова трилогия, в която ще бъдат представени няколко нови персонажа и е възможно те да са част от тази нова арка.

И последно, както вероятно знаете, Джъстин Лин, който водеше поредицата последните четири филма, напусна режисьорския пост и на негово място ще застане хорър специалистът Джеймс Уан („Убийствен пъзел”, „Insidous”, „Заклинанието”) – нещо доста подходящо предвид споменатите вече брой продължения – и поне ние сме любопитни дали той ще може да предложи нещо свежо и интересно.

Премиерата на филма е 11 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Апропо Тони Джа не е каратека а тай боксьор, каскадьор и акробат стил Джеки Чан 🙂

  2. Няма да е Пол Уокър. Той тамън стана баща. Даже очаквам за една-две части синът му да порасне и да се прави на супермен заедно с тях. Има кой да умира, особено ако се включи цялото обкръжение на Блек от тройката.

  3. някой от главните герои да умре (дано да е Пол Уокър)
    еми ето, че желанието ви се сбъдна
    но в реалния живот :(((