Докато франчайзът „Бързи и яростни” придобива нелепи измерения с подготвяните 8-ма и 9-та част (ако не ни домързи, тези дни може да пуснем една новина с подробности и първата официална снимка от предстоящия седми филм), проектът с най-голям шанс за някаква (що-годе) стойностна конкуренция „Need for Speed” постепенно се приближава към финалната права.

В момента подготвяната от Скот Уо екранизация на едноименната свръх популярна серия от игри е в пост-продукция (където се надяваме, че работят повече по монтажа и звука, а не по компютърните ефекти, защото не ни се гледат анимации) и в най-скоро време очакваме да започнат да изскачат реклами, още повече че до премиерната дата не остава чак толкова време.

До момента от филма сме виждали видео-поглед зад кулисите, който залагаше на автомобилите, екшъна и каскадите – тоест нещата, които феновете на игрите искат да видят – а сега е ред да хвърлим око и на първите официални снимки на главните действащи лица Арън Пол, Кид Къди, Дакота Джонсън и Доминик Купър.

Арън Пол, Кид Къди

Дакота Джонсън и Доминик Купър

Натопен за престъпление, което не е извършил, автомобилният механик и уличен състезател Тоби (Арън Пол) излиза от затвора, твърдо решен да си разчисти сметките с човека, отговорен за фалшивата му присъда. Тоби „разцепва” пътя в едно опасно крос-кънтри пътешествие, което започва като идея за отмъщение, но се оказва мисия за лично изкупление.

Режисьор на „Need for Speed” е Скот Уо („Act of Valor”), сценарият е дело на Джон и Джордж Гатинс („Flight”, „Real Steel”), а в ролите са Арън Пол, Имоджен Путс, Доминик Купър, Кид Къди, Рамон Родригес, Дакота Джонсън, Майкъл Кийтън и др.

Премиерата е 14 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *